Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre yurda soğuk hava ve kar yağışı yeni hafta ile birlikte geri dönüyor. Hafta sonunda artacak hava sıcaklıkları salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak.

Pazartesi gününden itibaren tüm yurdu etkisi altına alacak yağışla birlikte sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışı gelecek.

SOĞUK VE KAR DÖNÜYOR

Pazartesi gününden itibaren etkili olacak yağışlar, sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşecek. Meteoroloji'nin raporuna göre salı günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor.

Çarşamba günü yurdun büyük bölümünde kar yağışı beklenirken, Marmara Bölgesi ve İstanbul'da perşembe günü karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

DÜZCE ÇARŞAMBA KARLA KARIŞIK YAĞMURLU

Düzce’de de hafta sonunda itibaren hava sıcaklıkları 22 dereceye kadar çıkacak ancak sağanak yağış da etkisi sürdürecek. Salı günü ise sıcaklıklar 15 derece birden düşerek yağışlı hava kenti etkisi altına alacak. Çarşamba günü ise Düzce’de karla karışık yağmur beklenirken cuma günü yerini kara bırakması bekleniyor.