Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından 24 Haziran– 31 Ağustos arasında gerçekleştirilecek olan yaz spor okulları için iki kurum arasında işbirliği protokolü imzaladı.

İmzalanan protokolle çocukların yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisi’nin startı verildi. Gösterişli ve Yazıcı, yapılan protokolün Düzceli çocuklara hayırlı olmasını diledi.

3 BİN SPORCUYA ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR

Yaz Spor Akademisi’ne GHSİM antrenör ve tesis konusunda yardımcı olurken Düzce Belediyesi de malzeme ve ulaşım konularında ortak hareket edecek. Yaz boyunca devam edecek yaz spor akademisine yaklaşık 3 bin çocuğun katılması hedefleniyor.

7-18 yaş arası çocuklar için düzenlenen Yaz Spor Akademisi’nde, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Jimnastik, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick-boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Tenis, Voleybol, Yüzme, Tekvando, Wushu, Oryantiring ve Bedensel Engelliler (Halter ve Okçuluk) olmak üzere toplam 21 branşta eğitim verilecek.

20 Haziran tarihine kadar alınacak olan kayıtlar, www.duzce.gsb.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılacak.