Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Yıldız’ın eşi Selahattin Yıldız, bir süredir tedavi gördüğü yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu kayıpla Düzce’de COVİD-19 kaynaklı ölümlerin sayısı 229’a yükseldi.

Yıldız’ın bir süre önce kendisinde hissettiği semptomların ardından yaptırdığı testin pozitif çıktı. Durumu ağırlaşan Yıldız’ın bir süredir de Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Helallik istemiş…

Selahattin Yıldız’ın 6 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise yürekleri burktu. Yıldız, 6 Ekim günü yaptığı “Selamünaleyküm 11 gün önce yakalandığım COVİD hastalığını atlatamadım. Hastalık fazlası ile ilerlemiş ciğerlerimi sarmış, bundan sonraki tedavi sürecim yoğunu bakım ünitesinde devam edeceğini söylediler. Hz ÂLLAH’dan Ümit kesilmez şifa veren de o alan da. Benden yana dinim imanım namusumdan başka ne hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. DUA EDİN.” paylaşımıyla yakınlarından helallik isteyerek dua istediği ortaya çıktı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu acı haberin ardından bir taziye mesajı yayımladı. Davutoğlu mesajında, “Düzce İl Başkanımız Sayın Vildan Yıldız’ın değerli eşi Selahattin Yıldız beyin Covid-19 nedeniyle vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta İl Başkanımız Vildan hanım olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öncü Medya Grubu olarak merhum Selahattin Yıldız’a Allah’tan rahmet, başta Gelecek Partisi İl Başkanı Vildan Yıldız olmak üzere ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.