Düzce Belediyesi kentin birçok noktasında yeni açılan yolların asfaltlama çalışmasını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Aziziye Mahallesi 888. Sokak’ta asfalt serimine başladı.

Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Okan Kaltu, "Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Müdürlük olarak yaptığımız programlama dahilinde yürütülen asfaltlama çalışmaları belirlenen periyotlar ile ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarımızda sürecek. Ayrıca, yine Azmimilli Mahallesi başta olmak üzere Fatih ve Orhangazi mahallelerinde yama çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.

Hem bakım-onarım hem yeni kaldırım yapılıyor

Düzce Belediyesi, bir yandan yeni yollar açıp asfalt ve onarımlarını sürdürürken bir yandan da yayaların güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlamak amacıyla kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Azmimilli Mahallesi’nde yeni kaldırım yapımına başladı. Yaya yollarının bakım ve onarımlarını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda yürüyüş yolu eksiği bulunan mahalle ve sokaklarda yeni kaldırım yapımına da devam ediyor.

Son olarak ekipler, Azmimilli Mahallesi genelinde yoğun olarak kullanılan kaldırımların bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmeye başladı. Kaldırım ihtiyacı olan 487. Sokakta çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, yayaların daha rahat yürüyebileceği yeni kaldırımları bölge sakinlerine kazandırdı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, hazırlanan program çerçevesinde ihtiyaç duyulan cadde, mahalle ve sokaklarda yeni kaldırım yapımı, bakım-onarım işlemlerini gerçekleştirmeyi sürdüreceği bildirildi.