Düzce’nin sanayi ve ekonomisinin büyüme odaklı gelişmesi için sahada yoğun mesai harcayan Düzce TSO yönetimi, üyelerine kulak vererek yol haritasını belirliyor.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Ali Gelinoğlu, Ahmet Emin Şen I. OSB’de faaliyet gösteren firmalara ziyaret gerçekleştirdi.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve 1. OSB Müdürü Aylin Özdemir Keleş’in de eşlik ettiği ziyaretlerde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı firma sahibi ve yöneticilerine teşekkür etti.

Fabrikaların içerisindeki üretim bantlarını gezen ve yapılan çalışmaları inceleyen Düzce TSO heyeti, fabrika yetkililerinden bilgiler aldı.

Hem Düzce ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlayan sanayi kuruluşlarının sorunları ve beklentileri üzerinde durulan görüşmelerde, şehrin sanayi ve teknoloji alanında daha da gelişmesi amacıyla yapılması gereken çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin devamında, Düzce’nin istihdamı, ekonomisi, ilin ekonomik durumu ve ihracat çalışmaları hakkında istişareler yapıldı.

Editör- Canan Üstüner