Ülke genelindeki 84 şubesiyle hizmet veren Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi’nin Düzce Şubesi, 2. Yılını dolu dolu bir etkinlikle kutladı. Pandemi döneminde hijyen ve temizliğe verdiği önem ve kurumsal kimliğiyle sektörde fark oluşturarak Düzceli kadınların vazgeçilmez noktalarından biri haline gelen Alen Güzellik, Düzceliler’i İstanbul Caddesi’nde kurulan sahnede ünlü manken ve sanatçı Tuğba Özay ile buluşturdu.

Düzceliler, Alen Güzellik’le gönüllerince eğlendi

Tuğba Özay, dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdiği mini konser ve keyifli sohbetiyle Düzceliler’e keyifli vakit geçirtirken hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yağmura ve soğuğa rağmen yüzlerce Düzceli Özay’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

Atmosfere hayran kaldı

Konserin ardından, Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sevilen manken ve sanatçı Tuğba Özay, Düzce’de olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Düzce’ye daha öncede geldiğini belirten Özay, “Düzce’de olmaktan çok mutluyum. Burada gerçekten o kadar bir enerji ile doldum ki, beni ayakta tutan işte bu sevgi. Alen Güzellik Merkezi’ne çok teşekkür ediyorum. Beni birçok şehirde sevenlerimle buluşturdu. Geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa’daydık. Orası da şahane geçmişti. Bugün yağmurlu olduğu için ve hava çok soğuk olduğu için, biraz tedirgindik, acaba insanlar gelebilir mi düşüncesi ile. Fakat o atmosferi görünce ben şok oldum, gerçekten çok şaşırdım.” diyerek Düzceliler’in kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu belirterek Alen Güzellik Merkezi’ne bu organizasyon için teşekkür etti.

‘Düzce’ye aşina bir insanım’

Düzce insanına aşina olduğunu kaydeden Özay, “Çok güzel bir kitle vardı. İnsanlar beni sevgisiyle kucakladı, sarmaladı. Bu da beni çok mutlu etti. İnanın ne soğukluğu, ne buz gibi oluşu, yağmurun yağışı ne beni etkiledi, ne de sevenlerimi etkiledi. Çok güzel bir buluşma, çok güzel bir birliktelik oldu. En son tiyatro oyunumuz için ben Düzce’deydim. Düzce’ye alışık bir insanım, aşina bir insanım. Yine bir sinema çekimi için yıllar önce buradaydık. Yıllardır beni ayakta tutan şey, benim yıkılmayışımın nedeni budur. Hayranlarımla aramızda ki bağ ve sevgi” diye konuştu.

‘Düzce’de çok sevildiğimi hissettim’

“Düzce’de gerçekten sevildiğimi hissetim” diyen Özay, son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Düzce’nin bana karşı olan sevgisinden dolayı ben çok mutluyum. Esasen günlerdir turnedeyim. Günde 3 farklı şehirde olduğum oluyor. Hatta sosyal medya hesabımdan yayınladığım zaman insanlar şaşırıyor. Her gün farklı şehirde olmak kolay değil. Ama her gittiğimiz yerde bu güzel sevgiyi görüyoruz. Fakat Düzce’de gerçekten çok sevildiğimi hissettim. Bu bana ayrı bir mutluluk verdi. Düzceliler beni gerçekten seviyormuş.”

Net yüzde 50 indirim ve sürpriz hediyeler…

Düzceliler’i Tuğba Özay ile buluşturan organizasyonun mimarı Alen Güzellik Merkezi İşletme Müdürü İrem Bayraktar ise, 2 yılda profesyonel ve kaliteli hizmetleriyle kendilerini liderliğe taşıyan Düzceliler için yıldönümü vesilesiyle net yüzde 50 indirimlerinin olduğunu belirtti.

Özay, “Tuğba hanıma çok teşekkür ederiz, Düzce’ye geldikleri için. Düzce’de gerçekten birçok seveni varmış, bunu daha iyi gördük. Bu tür organizasyonlarımızın devamı mutlaka olacak. Herkesi bekliyoruz şubemize. Ben kampanyamızdan bahsetmek istiyorum; bugüne özel yüzde 50 net indirimimiz var. Şubemize gelip bizden ekstra bilgi alan herkese de sürpriz hediyelerimiz olacak. Bu şekilde indirimlerimiz devam ediyor.” dedi.

HABER: Savaş ARI