Her geçen gün birçok alanda başarılarıyla dikkat çeken Düzce Üniversitesi, Bilimsel esaslara dayalı yapılan planlamalarla önemli bir sektör haline gelen spor, günümüzde faydalı bir sosyal faaliyet olarak gelişimini sürdürüyor. Bu kapsamda Düzce Üniversitesi’nin modern spor tesisleri de aralıksız hizmet vermeye devam ediyor.

 

UEFA STANDARTLARI

UEFA futbol sahası standartlarına uygun, 1500 seyirci kapasiteli, sentetik çime sahip Düzce Üniversitesi Stadyumu ile 2 adet kapalı tenis kortu spor okulları,  kurslar, turnuvalar ile sporseverler için hizmet vermeyi sürdürüyor. Ülkemizde normalleşmenin başladığı bu günlerde özellikle futbol okulları; temiz, bakımlı, kale arkaları ve futbol sahası içi ile ideal büyüklükte bulunan, ayrıca etrafında tartar zeminde yürüyüş ve koşu pisti yer alan futbol sahası sporsever çocukların, gençlerin ve misafirlerin büyük ilgisini çekiyor.

  

EGZERSİZ İÇİN DE TESİS VAR

Düzce Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından işletilen futbol sahasında çalışmalarını sürdüren futbol okulları ziyaret edilerek; sağlık açısından önemli olan düzenli egzersiz yapma alışkanlığını kazanma, sporun kazandırdığı disiplin anlayışı ve bu kazanımın eğitim-öğretime katkısı anlatılıyor.

  

TENİS KORTLARI YÜZME HAVUZU DA MODERN ÖLÇÜDE

Kapalı tenis kortlarında çocuklar, gençler ve büyükler, eğitimcileri eşliğinde tenis öğrenerek spor yapıyor ve bu sayede de sporun yanında disiplin kültürü kazanıyor. Düzce Üniversitesi; yarı olimpik yüzme havuzundan futbol sahasına, kapalı tenis kortlarından halı saha ve fitness salonuna kadar sporun çeşitli branşlarını uygulama imkânı sağlıyor.