Sel felaketinden zarar gören Akçakoca ve Cumayeri ile çevre köylerdeki afetzedeleri ziyaret edip vatandaşlarla görüşen Hisarcıklıoğlu, hasar ve ihtiyaçlar konusunda da yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, görüşmede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler almasının yanı sıra Başkan Özlü'ye belediye başkanlığı görevinde başarı diledi.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Özlü "Değerli dostum Rifat Hisarcıklıoğlu, sel felaketi ile karşı karşıya kalan Akçakoca ve Cumayeri'nde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret etti. Burada ihtiyaçları ve ortaya çıkan zarar hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda büyük bir nezaket göstererek yeni görevim dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundu. Kendisine ve beraberindeki heyete ilimize gelerek bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum." dedi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret Başkan Özlü'nün Hisarcıklıoğlu'na hediye vermesinin ardından basına kapalı olarak devam etti. Sohbetin sonunda hediye takdiminin ardından Başkan Özlü, Hisarcıklıoğlu'na kapıya kadar eşlik ederek uğurladı.

Haber: C. ÜSTÜNER