Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Yeni mahalle ve Karacahacımusa Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Başkan Özlü'nün ziyaretlerinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. 

İlk olarak Yeni Mahalle'de vatandaşları dinleyen Başkan Özlü'ye DSİ Şube Müdürü Deniz Yıldız söz alarak teşekkür etti. Tesislerde yapılan yeniliklerin Başkan Özlü sayesinde olduğunu belirten Yıldız, "Öncelikle mahallemize hoş geldiniz. Kurumumuzun bu hale ulaşmasının en büyük mimarı sizsiniz sayın bakanım. 2015 yılında ben göreve geldim, bana dediniz ki 'El birliği ile çalışacağız. Yeter ki siz isteyin, çalışın.' Biz 1972 yılında kurulan bu kurumu hep birlikte baştan aşağı değiştirdik. Burası tüm Düzceliler'e hizmet için hazırlandı. Buraya yeni bir misafirhane ve atölye yapıldı. İdari bina komple değişti. Çevre duvarlarına kadar komple değiştirdik, sizlerin sayesinde. Tekrar teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bizzat not alan Başkan Özlü, kaldırımlar konusunda detaylı çalışma yapılacağını ve yeni parke ya da doğal taş seçeneklerinin değerlendirileceğini söyledi.Ü

"Dar gelirli vatandaşlar için TOKİ ile görüşeceğim"

Aynı akşam Karahacımusa Mahallesi sakinlerini de ziyaret eden Başkan Dr. Faruk Özlü burada da vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorunlara ilişkin çözüm önerilerini paylaştı. Vatandaşların TOKİ kanalıyla dar gelirliler için konut yapılması konusundaki taleplerine de cevap veren Başkan Özlü "Sizler için TOKİ ile bu konuyu özel olarak görüşeceğim. Şu ana kadar bu konuda bir proje bana gelmedi ama bunu ben soracağım, bir çözüm bulacağımıza inanıyorum." dedi.