Düzce Belediyesi personellerinden sürekli işçi kadrosu çalışanlarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, şube yönetimi ve belediye personellerinin katıldığı törenle imzalandı.



3 yıl geçerli olması öngörülen sözleşme kapsamında personellerin taban ücretlerinde iyileştirmeler yapıldı.



İmzalanan sözleşme hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özlü süreci başından itibaren yakından takip ettiğini belirterek "Hem sendika tarafı olarak sizler hem de belediye tarafı olarak bizler birbirimizi kırmadan toplu iş sözleşmesini tamamladık. Bu sözleşmenin tamamlanmasından mutluluk duyuyoruz. Başkan olarak belediye personellerinin performanslarının artması için elimden geleni yapacağım. Hüseyin Öz'e, şube başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sözleşmeyi de daha güzel şartlarda imzalarız. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz de yaptığı açıklamada çalışanlara büyük görev düştüğünü hatırlatarak "Bizlere de büyük bir görev düşüyor, çalışanlar olarak işimizi en iyi şekilde yapmak durumundayız. Rızkımızı helalinden kazanmak adına en güzel çabayı da ortaya koyarsak yönetimin işini kolaylaştırırız. Yönetim de kendi yapması gerekenleri en güzel şekilde yapabilir ve bu sayede hep beraber rahat ederiz diye düşünüyorum. Belediye Başkanı Sayın Faruk Özlü'ye, Belediye Yönetimine, Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli'ye, sizlere sendikamız adına teşekkür ediyor, bu sözleşmenin hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.



Haber: S.AYAN