Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün çok fazla bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Gençlik yıllarından bu yana kültür ve sanata özel ilgisi bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye’nin tüm motiflerini içinde barındıran, doğudan batıya her renge yer veren Turgut Uyar'ın ünlü eseri "Türkiyem" şiirini seslendirdi.

KLİPTE TÜRKİYE’NİN DÖRT KÖŞESİ YER ALDI

Şiirin klibinde, Türkiye'nin dört bir köşesinden doğal ve tarihi güzelliklerinin görüntüleri yer aldı. Başkan Özlü de Aydınpınar Şelalesi, Topuk Yaylası, Akçakoca ve Kültür Park gibi Düzce'nin önemli turistik bölgelerinde kameralar karşısına geçti.

ÖZLÜNÜN PERFORMANSI ALKIŞ ALDI

Başkan Özlü'nün yorumu ile "Türkiyem" adlı şiir 14 Eylül Salı günü Dr. Faruk Özlü'nün resmi Youtube kanalında yayınlanarak sanatseverlerle buluştu. Özlü’nün performansı izleyenlerden tam not alırken titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan klip de izleyenleri mest etti. Başkan Özlü, “Turgut Uyar’ın buram buram memleket ve sevda kokan şiirini, vatanımın güzellikleri eşliğinde yorumladım. Şiir gibi bir Türkiye için...” açıklaması yaparken klip yüzlerce kez izlendi.