Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’in oğulları Aziz ve Asil Türkseven’in sünnet düğün merasimi gerçekleşti.



Aziz ve Asil Türkseven kardeşlerle birlikte babaları Ömer Faruk Türkseven ve anneleri Esra Türkseven’in mehter takımıyla salona giriş yaptığı sünnet düğün merasimi, Kur-an tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından ilahiler ve mevlid-i şerif ile devam edildi. 



Mevlid-i şerif ve ilahilerin okunmasının ardından mehter takımı gösterisi devam etti. Ardından takı törenine geçildi. Takı töreninden sonra semazen gösterisi davetlileri mest etti.  



Sünnet düğün merasimine Düzce Eski Belediye Başkanı Dursun Ay, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan, Düzceli iş adamları, aile yakınları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.



Öncü Medya Ailesi olarak Asil ve Aziz kardeşlerin mutluluğunun bir ömür sürmesini diler Türkseven Ailesi’nin, çocuklarının mürüvvetlerini görmelerini temenni ederiz.