Son dönemde yatırım yapmak isteyen vatandaşların gözdesi olan kripto paralar, kolay ödeme yöntemleri olarak da dünya genelinde yaygınlaşmaya başladı.

İlk sırada Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto paraların işlem hacimleri gün geçtikçe milyarlarca lira artarken, yeni ekonomik gelişmeleri iyi okuyan büyük şirketler kripto para ile ödeme kabulüne başladı.

TÜRKSEVEN AUTO DÜZCE’DE İLKE İMZA ATIYOR!

Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden Türkseven Auto sahibi ve kripto para yatırımcısı Süleyman Can Türkseven, Düzce’de bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Araç alım-satımında Düzce’nin kaliteli ismi Türkseven Auto’da artık ödemelerde yeni nesil kripto paralar kabul edilecek. Yatırımlarını kripto paralara yapan vatandaşlar, birikimleriyle araç satın alabilecek.

 

GÜNCEL ARAÇ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN…

Düzce merkez Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi’nde T7 Petrol yanında hizmet veren Türkseven Auto  araç sahibi olma hayali kuran vatandaşları bekliyor. Şirketin güncel araç listesi ve özelliklerine turksevenauto.sahibinden.com internet adresinden ulaşılabiliyorken, detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Instagram’dan @turksevenauto sayfasından veya 0 532 499 07 81 numaralı telefondan iletişime geçebiliyor.

BİR SONRAKİ HEDEF İNŞAAT SEKTÖRÜ

Güncel teknoloji, değişen ekonomik anlayışa ayak uydurmayı başaran Türkseven’in bir sonraki hedefi kripto paranın inşaat sektörün kullanıma alınmasını sağlayarak Düzce’de bir ilke daha imza atmak.