Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, yeğeninin mutlu gününde hem nikah şahidi oldu, hem de genç çiftle karşılıklı oynayarak unutulmaz anlara ortak oldu.

Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven’in yeğeni Düzce’nin genç ve başarılı iş insanı Cahit Vuruş, Aycan ailesinin kızları Aleyna ile çıktığı mutluluk yolculuğunu düzenlenen düğün töreni ile pekiştirdi.

Sapanca Elite World Hotel’de düzenlenen görkemli düğün törenine Türkseven ailesinin yanı sıra AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Düzce eski Milletvekili ve BELTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fevai Arslan, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, iş dünyasının tanınmış simaları, iki ailenin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Bir ömür boyu sürecek mutlulukları için ‘Evet’ diyen genç çiftin nikah şahitliğini Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Ankara Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Düzce eski Milletvekili Fevai Arslan, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu ve Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven hep birlikte yaptı.

Düğün töreni boyunca konuklarla yakından ilgilenen genç çift ve ailelerinin sevinç ve heyecanı yüzlerinden okundu.

Öncü Medya ailesi olarak, Cahit ve Aleyna Vuruş çiftine bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.