Facebook paylaşım sitesi Gümüşova Güncel isimli hesabında, Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunan Cihan Ünal hakkında, görevde olmadığı süreç içerisinde İŞKUR üzerinden çalışıyor olarak gösterildiği iddiaları yer aldı.



"Yetkilileri göreve davet ediyoruz"

Gümüşova Güncel isimli hesabın mesajında Ünal ile ilgili şu ifadeler yer aldı:

“Peygamber efendimizin bir hadisinde "Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz" demektedir. 2016-2018 yılları arasında AK Parti Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı görevinde yer alan ve şu an da Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü görevinde bulunan Cihan Ünal'ın, belediyede çalışmadığı halde İŞKUR üzerinden belediyede çalıştırıldığı gözükmektedir. Bu konu ile ilgili yetkilileri göreve davet ediyoruz.”



"O gün istifamı verdim"

Hakkında iddialarda bulunulan konu ile ilgili Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cihan Ünal’dan aldığımız açıklamada ise Ünal şu ifadelerde bulundu:

“Böyle bir durum yok. Bunlar yalan haber, itibar etmeyiniz. Ben o dönemde sekreteryada çalışmaktaydım. Yaklaşık 4 ay çalıştım. Daha sonra ilçe başkanı görevine geldiğimde ise o gün istifamı verdim.”
 
06.01.1990 doğumlu Cihan Ünal, 2016-2018 yılları arasında AK Parti Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı görevinde yer aldı. Ünal, şu an da Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapmaktadır.

Haber: H. DURNA