Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmanın ardından Rektör Prof. Çakar, gazetecilere özverili çalışmaları için teşekkür ederek günlerini kutladı.

Faaliyetleri anlattı

Üniversitenin 2021 yılı faaliyetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Prof. Çakar, üniversitenin öğrenci sayısını her yıl arttırdığını söyledi. Bununla birlikte üniversitenin başarısına da büyük önem verdiklerini belirten Çakar, uluslararası kuruluşların sıralamalarda sürekli üst sıralara çıktıklarını kaydetti. Prof. Çakar, bölgesel kalkınma misyonunu da en iyi şekilde sürdürmeyi amaçladıklarına vurgu yaptı.

Camiinin zemin katı Ramazan’da açılıyor

Üniversite Camii’nin dış cephe işlerinin tamamlandığını belirten Çakar, “Ramazan ayında zemin katını hizmete açmak için uğraşıyoruz. Sonrasında peyderpey yılsonuna kadar geri kalan kısmı yılsonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz.” dedi. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin de eylüle bitirileceğini söyleyen Çakar, Üniversite Hastanesi’nde de güçlendirme ve onarım çalışmalarının başladığını belirtti.