Tüm Dünyayı kasıp kavuran Yeni Tip Covid – 19 Salgını’na karşı en etkin mücadele veren sağlık çalışanları, bu Ramazan Bayramı’nda da görev başındaydı. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yöneticileri, salgın nedeniyle aylardır görevlerinin başlarında bulunan sağlık çalışanlarının ve hastanede yatan hastaların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Akcan, Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Öneç, Hastane Müdürü Zekeriya Kaplan ve Müdür Yardımcısı Nuray Odabaşı; bayramı ailelerinden ayrı geçirerek fedakârca hizmet vermeye devam eden sağlık personelleri ile hastanede tedavileri süren hastaları Ramazan Bayramında yalnız bırakmadı.

Bayram mesaisi yapan tüm birimleri tek tek gezerek bayramlarını kutlayan Başhekim Öner Abidin Balbay, çikolata ikramında bulundu. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başhekim Balbay, başta sağlık olmak üzere huzur ve sevgi dolu günler diledi.