Acun Ilıcalı Düzce’de arazi aldı. Ünlü televizyoncu Düzce’nin Gölormanı köyünde Taç Tarım firmasına ait 50 dönüm çiftliğin yeni sahibi oldu. Bir süredir görüşme halinde olan Acun Ilıcalı ve Taç Tarım firması yetkilileri tarafından karşılıklı imzaların atılmasıyla satış işlemi resmiyete döküldü. Ilıcalı’nın Ramazan ayından sonra yeni çiftliğinin açılışını büyük bir organizasyonla gerçekleştireceği öğrenildi.

Survivor programının platformlarını hazırlayanların Düzceli olması nedeniyle Düzce’yi daha yakından tanıyan ve yatırımlarına buradan bir çiftlik ekleyen Ilıcalı’nın gündeminde ise yine bir televizyon programı var.

ÜTOPYA İÇİN Mİ SATIN ALINDI?

Yaklaşık 6.5 yıl önce Acun Ilıcalı’nın TV8’i satın almasıyla birlikte izleyicileriyle buluşan Ütopya programının Düzce’den satın alınan 50 dönümlük tarım arazisiyle birlikte yeniden çekileceği gündeme geldi.

Ütopya yarışmasının formatı şu şekilde: Yaklaşık 25 yarışmacı 100'ü aşkın kameranın bulunduğu ıssız bir arazide 10 ay boyunca yaşamlarını sürdürüyor. Ütopya'da her yarışmacı kendisine verilen imkanlarla kendi yaşam alanlarını oluşturuyor.

HABER: F. UÇAR