Düzce Belediyesi’nin şirketi YEYPAŞ işletmesinde iken 11 Ağustos 2020 Salı günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılan ihale sonucunda el değiştiren Katlı Otopark ve Araç Yıkama Alanı’nda kalite anlayışı ile hizmet başladı.

Bilindiği gibi Düzce eski Belediye Başkanı İsmail Bayram dönemi olan 2012 yılında, şehrin otopark ihtiyacına merhem olması ve dar yollara park edilen araçlar yüzünden yaşanan trafik sorununun çözülmesi için inşa edilen Düzce Belediyesi Hacıbayramzade Katlı Otoparkı için açılan ihaleyi 3 yıl için 850 bin TL + KDV ile iş insanı Mehmet Mutlu kazanmıştı.

İhalenin onaylanması ve iş tesliminin ardından hızla otoparkta yeni düzenlemelere başlayan Mutlu, ilk olarak park alanının tamamını detaylı bir temizlik ve dezenfekte işleminden geçirdi. Ardından YEYPAŞ döneminde faal olmayan yıkama alanını daha işlevsel hale getiren Mutlu ve ekibi, ayrıca hem park hem de yıkama hizmetinde fiyat artışına gitmedi.

Düzceliler’e kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet sunma anlayışı çerçevesinde günlük park ücreti 5 TL, aylık abonelik 125 TL ve iç-dış oto yıkama ise 30 TL olarak belirlendi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında otoparkın sık sık temizleneceği ve güvenlik kameraları olan katlı otoparka vatandaşların gönül rahatlığı ile araçlarını bırakabileceği bildirildi.

HABER: C. ÜSTÜNER