Son Valiler Kararnamesi ile Düzce Valiliği görevinden Samsun Valiliği’ne atanan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, veda ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclisi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, meclis üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire amirleri karşıladı.

Vali Dağlı: İGM üyeleri ile uyum içinde çalıştık

Vali Dağlı Düzce’de görev yaptığı süre zarfında İl Genel Meclisi üyeleri ile uyum içerisinde güzel çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Çiğdem Günal, “Sayın Valimize başarılar diliyoruz.” dedi.

Ayrıca Meclis Başkanı Günal, Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif Dağlı’ya tablo hediye etti. Ziyaretinden ardından Vali Sayın Dr. Zülkif Dağlı, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haziran ayı toplantıları sona erdi

Öte yandan, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ara verilen ve normalleşme süreci ile birlikte uzun bir aranın ardından Geçtiğimiz pazartesi günü yeniden başlayan İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları, yapılan beşinci oturum ile sona erdi.