Düzce Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde korona virüs salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi desteğinde bulundu.

Düzce Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  65. Hükümet, Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk özlü’ nün talimatlarıyla hazırladığı gıda kolilerini kapı kapı gezerek vatandaşlara ulaştırdı.

Düzce Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan ve mahalle muhtarlarından alınan bilgiler doğrultusunda il genelinde dar gelirli ve hiçbir geliri olmayan aileleri belirleyerek liste hazırladı. Ekipler, hazırlanan erzak kolilerini belirledikleri ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine götürerek teslim etti. Hazırlanan gıda kolilerinin içerisinde un, şeker, yağ, çay, kuru bakliyat, salça vb. temel gıda malzemeleri bulunuyor. Ekipler, “Allah’ın izniyle gönül belediyeciliğine yakışacak şekilde vatandaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.