Düzce Valiliği görevine başladığı Temmuz 2020’den bu yana kenti köy köy, mahalle mahalle dolaşarak halka dokunan Düzce Valisi Cevdet Atay, Ramazan’da da devlet adamlığıyla hem sofraların hem de gönüllerin misafiri oluyor.

Gün boyunca valilik makamında kabullerini ve görüşmelerini gerçekleştirerek köyleri gezen vali Atay, akşamları da iftarda ve iftar sonrasında birer ailenin evine konuk oluyor.

Vali devletin sıcak yüzünü gösteriyor

İki yıldır kısıtlamalar gölgesinde geçen 11 ayın sultanında, her akşam farklı bir Düzceli’nin evinde iftar açan Atay, görevleri başındaki kamu personellerini de ihmal etmiyor.

Alçak gönüllülüğü ve halkla iç içe yönetim anlayışıyla örnek teşkil eden Vali Atay, Önceki akşam Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görevli personelin iftar sevincine ortak oldu.

İftarın ardından Şehir Ramazan Gel’in ailesini ziyaret eden Vali Atay devletin sıcak yüzünü gösterdi.

Jandarma iftar açıp küçük kızı ziyaret etti

Atay, dün akşam ise jandarmalarlaydı.

İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ile birlikte, İl Jandarma Komutanlığı’nda jandarma personeli ile bir araya gelerek tabldottan yenen yemekle iftar yapan Atay ardından ise jandarmanın hazırladığı doğum günü partisiyle hafızalara kazınan 9 yaşındaki bedensel engelli Senanur Yeşilyurt’un evinin yolunu tuttu.

Yeşilyurt ailesiyle bir araya gelen Vali Atay, omurilik açıklığı dünyaya gelen 2. sınıf öğrencisi küçük kızla yakından ilgilendi.