Karadağ Cumhuriyeti Boşnak Partisi Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Sermaye Yatırımları Bakanı, Düzce’de. Boşnak Başbakan Yardımcısı İbrahimoviç’in Düzce’de ki ilk adresi Düzce Valiliği oldu. Düzce Valisi Cevdet Atay ile görüşen İbrahimoviç, buradan beraberindeki heyetle ile birlikte Düzce Belediyesi’ne geçti.

İbrahimoviç, burada Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti ile MHP Belediye Meclis Üyeleri tarafından Belediye hizmet binası önünde karşılandı.

İbrahimoviç ve beraberindeki heyet için, Düzce Belediyesi Mehter Takımı ve Belediye Bando Takımının mini bir konser verdi.

Konserin ardından Belediye Başkanlığı Makam odasında yapılan görüşmede Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, iki ülke arasında ekonomik işbirliği yapılabileceğini ifade etti. Boşnak iş dünyasını Düzce’ye yatırım yapmaya davet eden Başkan Özlü, “İki ülkenin ekonomisine katkı sunmak için bizim iş insanlarımız Karabağ Cumhuriyetine yatırım yapabilir. Boşnak iş dünyası da Düzce’de yatırım yapabilir” ifadelerini kullandı.

Boşnak Başbakan Yardımcısı İbrahimoviç ve beraberindeki heyet, bugün gün boyu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.