Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen Düzce Otları Bereket Festivali Düzce Valisi Cevdet Atay, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber ve kurum il müdürlerinin katılımı ile Anıtpark Meydanında başladı.

Düzceli hamarat kadınların el becerilerinden oluşan ürünlerin sergilendiği stantları gezen Düzce Valisi Cevdet Atay ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, emekçi kadınlardan ürünleri hakkında bilgiler aldı. Vali Atay ve Başkan Özlü gezinin bir kısmında çay içerek, vatandaşlarla sohbet etti.

VALİ ATAY AYNI ZAMANDA BİR EBRU SANATÇISIYMIŞ

Vali Atay Festival alanındaki bir el sanatları sergisinde icra edilen Ebru sanatını yakından inceledi. Bir dönem Ebru Sanatı ile ilgilendiğini ifade eden Vali Atay, eline Biz’i alarak ayaküstü kısa bir sürede bir Ebru icra etti.

“HARİKA BİR ORGANİZASYON KESİNLİKLE DESTEKLENMELİ”

Stant gezilerinin ardından Öncü Haber’e festival ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Atay; “Pandemi ’den ötürü 2 senedir bu tür organizasyonlardan mahrum kalmıştık. Hamdolsun Pandemi bitti. Muhteşem bir organizasyon, harika bir iş! Emekçi kadınlarımızın bu başarılı ve birbirinden güzel yöresel ürünleri ortaya çıkarmasına vesile olan, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Herkesi çok tebrik ediyorum, gerçekten harika bir iş” ifadelerini kullandı.

Mehteran gösterisi ve sahne gösterilerinin de sergilendiği 6. Düzce Otları Bereket Festivali, 5 Haziran’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.