Düzce Valiliği, Düzce İl Tapu Müdürlüğü’nde görülen koronavirüs vakaları ve işleyişteki yeni düzenlemelere yönelik bilgilendirmede bulundu.

Müdürlükte görülen bir vaka üzerine gerekli önlemlerin hızla alındığını bildiren valilik, Düzce Tapu Müdürlüğü’nde görevli tüm personelin 7 Eylül 2020 tarihinde virüsün yayılımını engellemek ve başka bir personelde virüs olup olmadığını tespit etmek amaçlı olarak filyasyon ekibi tarafından genel tarama testine tabi tutulduğunu aktardı.

Tapu Müdürlüğünde 3 vaka tespit edildiği ve temaslı olduğu düşünülen 5 personelin yayılımı engellemek adına karantinaya alındığı bildirilen açıklamada, “Tapu Müdürlüğünde alınan idari tedbirler sonucunda 11 Eylül 2020 Cuma günü esnek çalışılmaya geçilmiş olup görev başında olmayan diğer personellerin yerine İlçe Tapu Müdürlüklerinden geçici görevle personel görevlendirilmiş 14 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai başlangıcı ile işlemlere normal seyrinde devam edilecektir. Biz tedbiri elden bırakmayalım. Maske mesafe ve temizlik.”

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr