Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ‘Halkın olanı, halka açıyoruz’ sloganıyla şehrin merkezindeki İnönü ve Avni Akyol parklarının birleşimiyle ortaya çıkan Millet Bahçesi, açılalı 4 ay oldu.

Düzcelilerin nefes alacağı yeni bir alan olarak hizmete açılan aynı zamanda şehre yeni bir görsel zenginlik katan, güneşli havalarda bahçesinde, yağışlı ve soğuk havalarda ise "Millet Kıraathanesi"nde vatandaşlara birçok alanda sosyalleşme imkanı sağlayan Millet Bahçesi, Düzcelilerin vazgeçilmez mekanı haline geldi.

İçerisinde çocuk parkları, açık hava tiyatrosu, süs havuzu, yürüyüş yolları ve spor alanlarının yanı sıra Millet kıraathanesi de bulunan Millet Bahçesinde, ücretsiz Wi-Fi hizmeti de sunuluyor.

Özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi haline gelen Millet Parkında anne-babalar çocuklarının güvenli bir ortamda keyifli vakit geçirmelerine eşlik ederken, bir yandan da şehrin içinde yeşilin keyfini doyasıya yaşıyor.

"KALICI BİR ESER OLMUŞ"

Düzceliler tarafından iyiden iyiye benimsenen Millet Bahçesinin tadını çıkarmaya çalıştıklarını dile getiren bir vatandaş, “En azından her gün çay içmeye gelebiliyoruz. Keşke sayıları daha da çoğalsa. Nüfusumuz artıyor” derken, bir diğer Düzceli ise “Yapanların eline koluna sağlık. Böyle kalıcı bir şey yapılması çok güzel. En azından sırtımızı yaslayıp, ‘oh be ne güzel yapmışlar’ diyerek dinlenebiliyoruz” şeklinde konuştu.

"ESKİ İLE KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Millet Bahçesinde bulunan çocuk parkına torununu getiren bir vatandaş ise mevcut alanı eski haliyle kıyaslamanın mümkün olamayacağını ve çok güzel olduğunu dile getirirken, Millet Bahçesine ilk defa geldiğini söyleyen bir diğer vatandaş da “Biz de yararlanacağız inşallah. Güzel bir atmosfer var burada. Bütün çocuklar eğleniyor, beğendim” diyerek görüşlerini ifade etti.