VATANDAŞLAR İSTANBUL CADDESİ’NE AKIN ETTİ
Düzce’de 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar, yaya trafiğinin yoğun olduğu İstanbul Caddesi’ne akın etti.
Düzce
07.12.2020, 14:25
2919

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında trafikte yoğunluk yaşandı.
Sabahın erken saatlerinde işlerine gitmek için yollara düşen vatandaşlar, yollarda yoğunluk oluşturdu. Kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte vatandaşlar, Düzce’nin yaya yoğunluğunun olduğu İstanbul Caddesi’ne akın etti.
Banka şubelerinde işlem yapmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluştururken, pandemi boyunca insan kuyruğunun yaşandığı PTT Merkez Şubesi’nin önündeki kuyruk değişmedi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda devriye gezerek sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti.
(İHA)
Kerem
1 ay önce
Güya önlem almak için orada ateş ölçüyosunuz . Peki o esnada insanların dipdibe sırada durduğunu görmüyor musunuz ? Formaliteden alınacak önlemler ile hiçbiryere varılmaz . Kimse kendini kandırmasın.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
DZC81
1 ay önce
sorun kardeşim ne işin var diye?haybeye kalabalık etmesinler boş boş gezenler...
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
Banka dan önce sokağa gir
1 ay önce
Giriş çıkış ekleyerek ekstra yoğunluk ve toplanma yeri oluşturan yöneticilere selam olsun
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (1)
Mahmut
1 ay önce
Vatandaş açmı kalsın beyler senin karnın tok maaşını almaya gelmiş
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
hamza
1 ay önce
Vatandasin sucu degil bu calisanlar var isine gidenler ohh ne ala herseyi vatandasa at oyleydi boyleydi adam gibi yaoma kisitlama halk sagligi dusunulseydi ekonomi ön planda olmazdi bos yapmayin
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (1)
Osman
1 ay önce
Vatandaş belasını arıyor.
Cevapla
Beğendim (8)
Beğenmedim (4)