Düzce’de geçtiğimiz hafta Çarşamba günü sabaha karşı saat 04:08 sıralarında meydana gelen ve merkez üssü Gölyaka ilçesi olan deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Devletin tüm imkanlarını seferber ettiği deprem nedeniyle evleri hasar gören veya yaşadıkları korku nedeniyle konutlarına giremeyen vatandaşlar için il genelinde binlerce çadır kuruldu.

Millet Bahçesi’ne kurulan çadır kentte de Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Gezici Sağlık Hizmet aracı ile vatandaşlara sağlık hizmeti veriyor.

Depremin ardından bir an olsun bile sahadan ayrılmayan Düzce Valisi Cevdet Atay, bugün İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile birlikte, Millet Bahçesi’nde kurulan çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinleyen Vali Atay, devlet olarak yaraların sarılması için gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Depremde tek tesellinin can kaybının yaşanmaması olduğunu kaydeden Vali Atay, çadır kentte sağlık hizmeti veren sağlık personeline ise özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.