Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretleri kapsamında Cedidiye ve Azmimilli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek gönül bağını güçlendiriyor.

Başkan Özlü, mahalle gezilerinde vatandaşlardan   kendisine yöneltilen talep ve önerileri dinleyerek yapılması gerekenleri ilgili birim amirlerine iletti.

Bu yıl ziyaretleri pandemi sebebiyle toplanma şeklinde değil de mahallelerde çat kapı olarak gerçekleştirdiklerini ve gelen talepleri de istişare kültürü ile çözdüklerini belirten Başkan Özlü, “Her gün iftar öncesinde mahallelerimizde vatandaşlarımızın kapılarını çalıp onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Sorunları yerinde görüp birlikte çözüm konusunda istişarelerde bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu.

PROJELER HEYECAN UYANDIRDI

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Özlü’yü karşılarında gören vatandaşlar ise Özlü’ye belediye faaliyetlerinden dolayı teşekkür ederken projelerin heyecan uyandırdığını ve çalışmalara tam destek verdiklerini söyledi.  

Ziyaretleri esnasında çocuklarla da yakından ilgilenen Dr. Özlü onları çeşitli hediyelerle sevindirmeyi de ihmal etmedi. Özlü'nün 56 mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği öğrenildi.