Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Engelliler Haftası’nda bir dizi ziyaret gerçekleştirerek engelli bireylerin olduğu ailelere Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamı ve hediyelerini iletti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç ve beraberindeki heyet, ilk olarak 2018 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Düzce Belediyesi İtfaiye personeli Kamil Yıldırım’ın eşi Saniye Yıldırım ve down sendromlu kızı Seher Naz’ı ziyaret etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kılıç’tan dondurma, oyuncak bebek ev ve kırılan tabletinin yerine, yeni bir tablet isteyen Seher Naz’ın isteğine duyarsız kalınmadı. Ekipler, 12 yaşındaki Seher'in tüm isteklerini yerine getirdi. Ziyarette ailenin her zaman yanında ve destekçisi oldukları mesajı verilerek vefa örneği sergilendi.

FATİME ANNE VE ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMADILAR

Müdürlük, hayatını 5 engelli çocuğuna adayan Fatime Yikit ve ailesini de unutmadı. Belediyeden yapılan açıklamada belediye ekiplerince Yikit’in yükünü hafifletmek amacıyla öz bakım hizmetini aksatılmadığı ve ailenin engelli bireyleri için araç temininden tüm bakımlarına kadar her konuda yardımcı olunduğu belirtildi.

Ekipler son olarak engelli Önder Sert’i ve ailesini de ziyaret ederek bütün sıkıntı ve sorunlarında belediye olarak yanlarında olduklarını belirtti. 

Yayımlanan basın duyurusunda engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, onların sorunlarını ve sıkıntılarını bertaraf etmek isteyen Düzce Belediyesi’nin özellikle öz bakım hizmetleri, sıcak yemek, hasta yatağı ve tekerlekli sandalye hediyeleri ile engelli bireylere destek olarak yüzlerinde tebessüm olmaya devam edeceği vurgulandı.