MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM’nin iki hafta ara verdiği sürede memleketindeki seçim çalışmalarına devam ediyor.



Çilimli'de seçmenle bir araya gelen Yılmaz, yaptığı açıklamada vatandaşların ve özellikle esnafın yoğun bir ilgisi olduğunu ve daha önceki seçimlere nazaran daha da umutlu olduklarını söyledi.



"Ne kadar doğru ve ilkeli siyaset yaptığımızın göstergesi"

Esnaf ziyaretinde konuşan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim, Düzce şehir merkezi başta olmak üzere ilçelerimizde de büyük bir heyecanla bekleniyor. Halkımızın ve özellikle esnaf kardeşlerimizin bizlere gösterdiği sıcak ve yoğun ilgi bizlerin ve partimizin ne kadar doğru, ilkeli siyaset yaptığının göstergesidir.” dedi.



MHP teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum



Milletvekili Yılmaz şöyle devam etti: “Seçim startının verilmesinin ardından sahaya inen teşkilat mensuplarına da yaptıkları özverili ve samimi gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çilimli ilçemizde  Belediye Başkan Adayımız ile yaptığımız çalışmayı tüm ilçelerde de yapıp, Allah nasip ederse büyük bir zaferle çıkacağız.” 




Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ