Düzce merkeze bağlı Bostanlık Fevziye Köyü’nde köylüler her yağmur sonrası aynı çileyi yaşıyor. Köyde bulunan evlerde yağmur sonrası sular çamurlu akıyor. İddiaya göre, yağışlı havalarda su ihtiyacını karşılamayan köylüler yaptıkları müracaatlardan da sonuç alamadı.

0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattı’na gelen görüntüler sorunun boyutlarını gözler önüne serdi. Çeşmeden akan kirli suyu çeken vatandaş her yağmur yağdığında aynı sorunu yaşadıklarını belirtti. Konuyu köy muhtarına bildirdiklerini ve yaptıkları başvurulardan sonuç alamayınca CİMER’e şikâyet ettiklerini söyleyen vatandaş, yetkililerden bu konuda geri dönüş talep ettiklerini ifade etti.

Durumdan yakınan vatandaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Merhabalar, iyi çalışmalar. Düzce merkez Bostanlık Fevziye Köyü’nde ikamet ediyorum. Bu bizim köyün çeşmesinden akan su. Her yağmur yağdığında aynı sorun ile karşılaşıyoruz. Bu konuyu köy muhtarına da Cimer’e de yazdık ama hiç kimseden cevap alamadık. Bu konu ile alakalı yetkililerden geri dönüş istiyoruz. Yazıktır günahtır, biz bu suya para ödüyoruz. Biz bu su ile yemek yapıyoruz, duş alıyoruz. Bize yardımcı olsunlar. Bu su ile ilgili inceleme yapsınlar, bizi kurtarsınlar bu sıkıntıdan Allah rızası için.”

HABER: Sinem DEMİR