Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün Teknorot fabrikasında çıkan yangınla ilgili mesajı şu şekilde:
Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Teknorot Otomotiv Ürünleri Fabrikası’nda çıkan yangına Belediyemiz itfaiye müdürlüğü tüm ekipleri ile müdahale etmektedir. Fabrika sahipleri ve personeline geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, "Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilimizin büyük istihtam fabrikalarından biri olan Teknorot Otomativ Ürünleri Fabrikası'nda akşam saatlerinde çıkan yangın, Düzce Belediyesi ve Çevre illerimizden desteğe gelen İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Fabrika sahiplerine ve çalışan tüm personele geçmiş olsun."

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun mesajı ise şu şekilde:
Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilimizin büyük istihtam fabrikalarından biri olan Teknorot Otomotiv Ürünleri fabrikasında akşam saatlerinde çıkan yangın sebebiyle fabrika sahiplerine ve çalışan tüm personeline geçmiş olsun.


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Üyelerimizden Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yaşanan yangın felaketi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi;
“Ülkemizin kalkınma hamlesinde yüksek istihdam sayısı ve ürettiği katma değerle önemli paya sahip, otomotiv yan sanayi sektörünün öncü firmalarından, Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşundan biri olan Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yaşanan elim yangın hadisesi bizleri derinden üzmüştür. Fabrika içindeki boyahane ve depo alanlarında çıkan yangın sonucu ciddi maddi hasar meydana gelmesi ile birlikte herhangi bir can kaybı vakasının olmaması tesellimiz olmuştur. Yaşanan üzücü yangın hadisesi dolayısıyla Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma başta olmak üzere tüm Teknorot ailesine ve iş dünyamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda hasarların giderilmesi konusunun da yakın takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz” 


 

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Teknorot fabrikasında çıkan yangınla ilgili mesajı şu şekilde:
“Şehrimiz 1. OSB'de bulunan Teknorot Fabrikasında çıkan yangın nedeniyle
derin üzüntü duymaktayız, yangında can kaybının olmaması en büyük teselli
kaynağımız olmuştur.
 
Düzce Üniversitesi olarak; şehrimize ve ülkemize önemli katkılarda bulunan
Teknorot Fabrikası yetkililerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi
iletir, yangının başladığı andan itibaren özverili çalışmaları ile yangına
müdahale eden ilimiz ve çevre illerden destek veren itfaiye ekiplerine
teşekkür ederiz.”