Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz temmuz ayında göreve gelen Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu, yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. 

Ziyarette Başkan Özlü’ye kongre tarihinden itibaren yapılan ve yapılması planlanan faaliyetlerin sunumu yapıldı. Başkan Ahmet Mutlu, yeni yönetim kurulu ekibi ile birlikte vakıf merkezinin tutulduğunu, tefrişat çalışmalarının hızla devam ettiğini, hazırlıklar tamamlandığında açılış yapılacağını belirtti.

Vakıf başkanı Ahmet Mutlu, teşrif etmelerinden dolayı duyacakları memnuniyeti dile getirerek Başkan Özlü’yü vakıf binasının açılışına davet etti. Özlü ise yeni yönetimin Düzce’ye hayırlı olmasını dileyerek heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Özlü’ye Düzce’ye yağmış olduğu hizmetlerde başarılar dileyerek ağırlamadan ötürü teşekkür etti. Kabul toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

YENİ LOGODA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Öte yandan Mutlu dönemiyle birlikte vakfın logosunda da değişikliğe gidildi. Yeni logoda İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal logolarına atıfta bulunulması dikkat çekti. Logonun ortasında MHP’nin 3 hilaline benzer şekilde yeşil renkte 3 hilal yer aldı. Bu sembolün dışında da güneş motifi yer alırken bu da İYİ Parti’nin logosuna benzetildi.