Meteoroloji tarafından uyarısı yapılan kar yağışı, iki gündür aralıklarla etkisini gösteriyor. Düzce şehir merkezinde yoğun bir kar yağışı meydana gelmezken, yüksek kesimlerde ise etkisini arttırdı. Kar yağışının etkili olmasıyla elektrik kesintisi haberleri de gelmeye başladı.  Son olarak Akçakoca’da Esmahanım, Dilaver, Davutağa, Küpler ve Kurukavak Köylerinden televizyonumuza şikayet geldi. Aldığımız bilgiye göre 5 köyde yaklaşık 2 gündür elektrik yok.
Özellikle en ufak bir doğal olayda sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları bıktırmışa benziyor.. Planlı ve plansız enerji kesintileriyle hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü kış mevsiminde yaşam koşulları gittikçe ağırlaşıyor. Kurumun 186 şikayet ve bilgi hattını arayanların karşısına telesekreter çıkıyor. Sistemle kesintilere dair sıkıntılara verilen cevaplar halkı tatmin etmiyor. Elektrikli ev aletlerinin devamlı gidip-gelen akım yüzünden bozulduğunu vurgulayan vatandaşlar, yetkililerin büyüyen sorunun çözümü için harekete geçmesini istiyor.
Vatandaşlar şikâyetlerinde elektik tellerinin çok eski olduğunu en ufak bir çarpışmada uzun elektik kesintileri yaşandığını dile getiriyor. Özellikle makineye bağlı yaşayan hastaların olduğunu ifade eden vatandaşlar, televizyonumuz aracılığıyla mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

Haber;S.kaşkır