Ramazan Bayramının ilk gününü hastane ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerine ayıran Düzce Valisi Cevdet Atay’ın ilk durağı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi oldu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve Jandarma Yarbay Çağatay Arpaçay ile birlikte Düzce Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Atay’ı, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Başhekim Volkan Temi, hastane yöneticileri ve sağlık personelleri karşıladı.

Burada açıklamalarda bulunan Düzce Valisi Cevdet Atay, bayrımın ilk gününde görev başında olan tüm sağlık personellinin ve tüm Düzce halkının Ramazan Bayramını kutlayarak, “Buradan tüm Düzceli hemşerilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlık ve huzurlu bayramlar geçirmelerini diliyorum. Bu süreçte, halkımızın fedakârlıkları sayesinde bugünlere kadar geldik. İlimiz genelinde kolluk kuvvetlerimiz, sağlık çalışanlarımız herkes görevinin başında. Bugün görüyorsunuz, arkadaşlarımız bile fedakârca bir tutum içinde görevlerinin başında, vatandaşlarımıza hizmet etmek adına görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyorlar. Yine aynı şekilde, şehrin giriş ve çıkışlarında güvenliği sağlamak için görev yapan kolluk güçlerimiz, onlarda vatandaşlarımız huzur içinde bayramı geçirsin diye ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bayramda, çocuklarından ve ailelerinden ayrı bir şekilde fedakârca çalışan tüm kamu personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” dedi.

Vali Atay, daha sonra Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Osman Çatana Polis Merkezi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Kaynaşlı İlçesinde bulunan Kontrol Uygulama noktasını ziyaret ederek, sağlık çalışanları, polis ve Jandarma ekiplerinin Ramazan Bayramını kutladı.

HABER: Savaş ARI