Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Covid-19 salgını nedeniyle   Ramazan Bayramının bu yıl da buruk bir şekilde kutlandığının altını çizen Başkan Özlü; ““Bolluk ve bereket pınarlarının coşkulu bir şekilde aktığı, manevi hazzın milletimizi sarıp sarmaladığı, tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız kutlu bir dönemin arkasından burukta olsa bayrama kavuşmuş bulunmaktayız” dedi.

ZOR BİR İMTİHANDAN GEÇİYORUZ

Pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğimizi hatırlatan Başkan Özlü; “Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle, geçen yıl olduğu gibi bu bayramı da her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz.

İçinde bulunduğumuz sıkıntıları en kısa sürede aşmak temennisiyle, Rabbimden hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle Türk-İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.