Düzce Teknopark 2012 yılı 1. Olağan genel kurul toplantısı Düzce Üniversitesi teknopark yerleşkesinde teknopark üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan genel kurulda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Teknopark'ın kurulum çalışmaları  hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
 
Düzce Teknopark'ın üretim ve hizmet sektörüne yeni ve geliştirilmiş ürünler ile yeni teknolojiler üreterek rekabet gücünü artırmada önemli destek sağladığı kaydedildi.
 
Konuşmaların ardından divan heyetinin seçimi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığına Selahattin Esen getirildi. Ardından Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporu ile Bilanço ve Gelir Tablosu Hesapları Okunarak onaylandı.
 
Raporların ve Hesapların Görüşülerek onaylanmasının ardından Yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimi yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu seçildi.
 
Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
 
Doç.Dr. Serkan Subaşı (Genel Müdür), Yrd. Doç. Dr. Talat Bahçebaşı, Kenan Üstünel (Özel İdare), Bayram Bayraktar (Düzce Belediyesi), Metin Büyük (yönetim kurulu başkan vekili, TSO), Aylin Özdemir (OSB Müdürlüğü), Mustafa İhsan Kızıltaş, (Ortadoğu Teknopark Geliştirme Mühendislik A.Ş), Mutlu Kayan (Realkom), Eyüp Çakır (Düsiad), Hakan Zengin (Divapan)
 

Toplantı, dilek ile temenniler bölümünde sanayicilerin teknopark hakkında açıklamalarda bulunması ile sona erdi.

Haber: S. KAŞKIR