İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer beraberindeki Beyköy İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Murat Emekli, Rehber Öğretmen Emel Zengin, 8. sınıf öğrencisi Hilal Er ve 1. sınıf öğrencisi Aleyda Türkyılmaz’dan oluşan grubu Düzce Valisi Bülent Kılınç makamında kabul ederek çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilere hediyelerini verdiği sırada eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunan Vali Bülent Kılınç, öğrenciler ile bir süre sohbetti etti.

İlköğretim birinci sınıflar ve ana sınıflarının dün eğitime başlaması ile birlikte, ilk öğretim haftası kutlamaları kapsamında öğrencilerin gezileri devam etti. Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim Okulu Öğrencileri de Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Yener Ertay ve öğretmenleri ile birlikte Bayram'ı ziyaret eden 3 öğrenci, başkana çiçek sundu. Bayram ise öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan İlköğretim haftasının ilk gününde Düzceli yöneticileri ziyaret eden öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'i de ziyaret etti. Hamidiye İlköğretim Okulu Müdür Vekili Mümin Çelik, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Cennet Özel, 8. sınıf öğrencisi Merve Özgüler ve Ana sınıfı Öğrencisi Sudenaz Çallı’yı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer makamında kabul ederek çeşitli hediyeler verdi.