Düzce Doğa Koleji öğrencilerine sağladığı dünya standartlarındaki eğitimin kalitesine her gün bir yenisini daha ekliyor. En son ve en etkili eğitim teknolojilerini yakından takip edip öğrencilerine sunuyor.
Düzce Doğa Koleji öğretmenleri, İlkokul, Ortaokul ve Lise Kademesinde Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik ve Fen ve Teknoloji derslerini 3D Eğitim Atölyesi'nde animasyonlar eşliğinde yapıyorlar. Eğitim, eğlence ve heyecan aynı anda yaşanıyor. 3D Eğitim Atölyesi'nde işlenen dersler öğrencilerin konuları daha hızlı kavramasını, öğrendiklerinin kalıcı olmasını ve performanslarını en üst seviyeye çıkartmasını amaçlıyor.

3D EĞİTİMİN ÖĞRENMEYE ETKİSİ

Öğrenme ile ilgili yapılan araştırmalar; öğrenmelerin çoğunun görsel betimlemeler yoluyla gerçekleştiğini gösteriyor. Görsel anlatıma dayalı eğitimde konuların kısa sürede anlaşılması, öğrencinin derse olan ilgisini arttırıyor. Bilgisayarların ve dijital teknolojilerin görselliğe yaptığı katkılar, görsel öğelerin eğitimdeki önemini daha da arttırmış durumda. Dünyada son birkaç yıldır uygulanan 3D eğitimin, yapılan istatistiklere göre öğrencilerin sınav sonuçlarının çok hızlı bir şekilde yükselmesine doğrudan etki ettiği görülüyor.