Cumartesi ve Pazar günü sabah saat 09:00'da, öğleden sonra ise saat 14.30'da başlayacak olan Anadolu Üniversitesi İktisat. İşletme ve Açıköğretim Fakültesi sınavlarının, huzur ve güven içinde geçmesi için, Düzce İl Koordinatörlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte toplantı yapılarak bir dizi güvenlik önlemleri alındı.

Sınav sırasında, öğrencilerin her türlü gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için, vatandaşların sınav yapılan okullar çevresinde bu konuda duyarlı davranmaları, araç kornası çalmamaları, inşaat ve kazı çalışmaları yapmamaları istenildi.

Düzce İl Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Ercan'ın verdiği bilgiye göre sınavlar, Teknik Eğitim Fakültesi, Düzce Meslek Yüksek Okulu, Düzce Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Teknik ve Endüstri meslek Lisesi, Fatih Endüstri Meslek Lisesi, Kız Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'nde yapılacak. Sınava girecek adayların, sınava girerken yanlarında, hesap makinesi dışında kullanılması yasaklanan, cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz gibi haberleşme araçları ile, silah ve teçhizatları, müsvette kağıt, defter, kitap, sözlük getirmeleri yasak. Sınav günlerinde, Konuralp Yerleşkesi'nde ki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi binalarına, Anıt Park ve Yenikent'ten sabah 07.30 ve öğleden sonra 13.00 itibari ile araç kaldırılacak.