Bu başarıyı ödülsüz bırakamayan Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Muhsin Celep okulda tören düzenleyerek çeyrek altınla Muhammed Salim’i ödüllendirdi.Ödül töreninde konuşan Celep şunları söyledi:

Mustafa Kemal Ortaokulun Düzce’nin en köklü okullarından biridir. Öğrencimizin başarısı geleceğimize ışık tutar ve bizi yarınlara taşır. Bu başarının mimarı olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencimize bu büyük başarısından dolayı kutlar, başarısının devamını dilerim. Ayrıca onu yetiştiren ailesi ve ilkokul öğretmenlerini de unutmuyoruz. Bu törenin  TEOG sınavlarına sayılı günler kala yapmamızın amacı,önümüzdeki TEOG sınavı için bir moral ve motivasyon  içindir. 

Celep, TEOG sınavlarında bütün soruları doğru yapan öğrencilerimizin her birine çeyrek altı hediye edeceklerini de sözlerine ekledi ve “Planlı çalışma ve ailesinin desteğini yanına alarak zoru başaran Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Muhammed Salim Kara’da törende yaptığı konuşmada, hedeflerinin, geleceğini olumlu yönde etkilemesi  için çalıştığını ve bunun için her zaman yanında olan ve desteklerini  hiç eksik etmeyen öğretmenlerine teşekkür etti.”