Ulusal ve uluslararası yarışmalarda projeleriyle dikkatleri üzerine toplayan Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi, TEKNOFEST’e de damga vurdu. Üniversite takımlarını bile geride bırakan liseliler 6 proje ile katıldıkları yarışmalarda 3 ödül kazandı.

Bu büyük başarıya kayıtsız kalmayan Birlik Vakfı Düzce Yönetimi, okulun Beyköy’de bulunan binasına giderek öğrencileri ziyaret etti. Projeleriyle milli teknoloji hamlesine destek veren öğrencileri hem tebrik eden vakıf yönetimi öğrencilerin danışman öğretmeni Devrim Ertuğrul’a da teşekkür etti. Öğrencilere başarılarından dolayı ödüller takdim edildi.

Konu ile ilgili Birlik Vakfı Düzce Yönetimi’nden yapılan açıklamada, “TEKNOFEST 2021'e 4 Kategoride 6 proje ile katılarak finallere yükselen ve birçok üniversite takımını geride bırakarak Düzcemiz'e 3 ödülle dönen Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyarette bulunduk ve gençlerimize rehberlik eden, kendisini bu işe vakfetmiş saygıdeğer Devrim Ertuğrul Hocamızla tanıştık. Gençlerimizi teşvik etmek maksadıyla Birlik Vakfı Düzce Şubesi olarak kendilerine hediye takdim ettik.” ifadelerine yer verildi.