2008-2009 eğitim öğretim yılı bugün sona ererken okulların yılsonu etkinlikleri de devam ediyor. Dün akşam da Öncü Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim gören ve Öncü İlköğretim Okulu 8. sınıfta okuyan 38 öğrenci için de dün akşam mezuniyet programı düzenlendi. Öncü Eğitim Kurumları havuz bahçesinde düzenlenen programa öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Kep atma töreni öncesinde geçen bir yılı değerlendiren okul öğretmenlerinden Mafre Ayşe Bilgin ve Ali Bülbül, hem elde edilen başarılarla, hem de eğitim kalitesiyle 2008-2009 eğitim öğretim yılının olumlu geçtiğini söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Belgin Efe de yaptığı konuşmada Öncü İlköğretim Okulu öğretmenlerine teşekkür ederek, öğrencilerinin eğitim açısından başarılı olmasında öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından bu yıl düzenlenen ve aralarında uluslararası yarışmalarında yer aldığı proje yarışmalarında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verilirken okul bünyesinde başarı gösteren bütün öğrencilere de belgeleri verildi. Programda mezun olan 8. sınıf öğrencileri 7. sınıf öğrencilerine görevlerini de devretti.

8. sınıf öğrencileri programın sonunda keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu hep birlikte yaşadı. Bu yıl mezun olan öğrenciler okulun 9. dönem mezunları olma sevincini de yaşadı.