Bolu Doğa Okulları, bugün önemli misafirleri ağırladı. Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu ve Düzce Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı'yı ziyaret etti. Sabah saatlerinde geldiği Bolu Doğa Okulları'nda kurucu, idareci ve öğretmenlerle kahvaltıda biraraya gelen Düzce Valisi Ali Fidan ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, hem okul hem de eğitim felsefesi hakkında bilgiler aldı.

MODERN OKULU ÇOK BEĞENDİ

Sohbetin ardından okulu gezen Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu merkeze bağlı Doğancı Köyü'nde kısa sürede inşa edilen ve Mudurnu evlerini yansıtan yöresel mimarisi ile bir eser niteliği taşıyan Bolu Doğa Okulları'nı oldukça beğendiğini ifade etti. Son teknoloji araç-gereçlerle donatılan modern okulun sınıflarını, spor ve konferans salonlarını, yüzme havuzu ve yemekhanesini gezen Vali Ali Fidan, Düzce'den sonra Bolu'ya yatırım yaparak eğitime desteğini sürdüren Bolu ve Düzce Doğa Okulları Kurucusu ve Öncü Eğitim-Kültür Vakfı (ÖKEV) Başkanı Önder Tonyalı'yı tebrik etti. Modern teknoloji ile donatılan okula hayran kalan Vali Fidan, "Bizim zamanımızda bu teknolojiye sahip okullar yoktu. Şimdiki öğrenciler çok şanslı..." dedi.


TONYALI'YI TEBRİK ETTİ

Kurucu Önder Tonyalı ve idareciler eşliğinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olarak 4 okulla eğitim verecek olan Bolu Doğa Okulları'nı gezen Vali Fidan, ziyaret sonunda Öncü mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Vali Fidan, "Bolu'ya kazandırılan bu güzel okulu gezdik, inceledik. Hem mimarisi hem de son teknoloji araç-gereçleri ile modern bir okulu Bolu'ya kazandıran İşadamı Önder Tonyalı'yı tebrik ediyorum. Düzceli bir işadamının Bolu'ya böyle güzel bir yatırım yapması bizim için büyük gururdur. İnşallah böyle modern ve güzel okullar, devlet okullarına da kazandırılır." dedi. Öte yandan Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Doğa Okulları'ndan ayrılmadan önce anı defterine düşüncelerini yazdı ve Kurucu Önder Tonyalı ile okulun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 










Haber; C. ÜSTÜNER