24 dersliği Düzce Cam Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş, 24 dersliği de Milli Eğitim Bakanlığı ve Düzce Belediyesi üzerinden yapılacak bağışlarla olan toplam 48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

“DÜZCE’DE İKİLİ EĞİTİME SON VERECEĞİZ”

Bölgenin en büyük eğitim kampüsü olacak olan okulda yürütülen  çalışmaları yakından takip eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  “Hayırsever iş insanı Kasım Aktaş’ın adını taşıyacak olan okul inşaatının temel atma ve hafriyat çalışmalarını tamamladık. Düzce de ikili öğretim yapan 3 okul var. Yapılacak diğer okullar ile beraber Düzce de ikili eğitime son vereceğiz. Düzce Cam firmasının sahibi Kasım Bey’e bu örnek davranışı ile eğitime sunduğu büyük destekten ötürü kendilerine Düzceli hemşehrilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

2021’DE HİZMETE GİRECEK

 18 dönüm arazi üzerine 48 derslikli olarak inşa edilecek olan okulla ilgili tarih de veren Özlü, “2021- 2022 Eğitim- Öğretim yılında inşallah öğrencilerimizi burada karşılayacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ortamlarda ve sistemle eğitim görmeleri hepimizin ortak düşüncesi, attığımız her adımı Düzce’nin geleceği için atıyor. Kalıcı çözümler ile kronikleşen sorunları birer birer ortadan kaldırıyoruz”

HABER: Mehmet GÜNESEN