Bonus Hoca olarak bilinen Eğitimci - Yazar Süleyman Beledioğlu, Öncütürk Koleji'nde konferans vermek üzere Düzce'ye geliyor.

Süleyman Beledioğlu vermiş olduğu konferanslar, Kalem Kırma Şenliği ve yapmış olduğu TV programları ile büyük ilgi görmektedir.

Süleyman Beledioğlu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nden sonra, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde Pedagoji eğitimi, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesin'de Hukuk eğitimi aldı.
1990 yılında özel öğretim kurumlarında öğretmenliğe başladı ve aynı yıl üniversiteye giriş sınavının öğrenciler ve aileler üzerindeki etkisini gözlemlemeye ve araştırmaya başladı.
Türkiye, onu 1991 yılından itibaren sıra dışı bir motivasyon uygulaması olan Kalem Kırma Şenliği’nin mimarı ve uygulayıcısı olarak tanıdı.
1993 yılında “Test Tekniği” kitabını yazdı ve ölçme değerlendirme kurallarına göre yazılmış olan sorularda yorumlama becerisi ve aklı kullanarak doğru sonuca ulaşmanın pratik yöntemlerini ortaya koyup öğrencileri ez-berden uzaklaştırmaya çalıştı.

İlk kez 1997'de TRT'de üniversite giriş sınavı ile ilgili bir programda görev aldı. TRT'deki bu eğitim hizmeti 1998, 1999 ve 2000 yıllarında devam etti.
2001 yılından itibaren TV 8 ekranlarında “Erkan Tan ile Başkentten” programında bir eğitim köşesi yapmaya başladı. Bu programlarda, özellikle yaptığı gözlemleri öğrenci ve velilerin çok büyük ilgisini topladı.
2008 yılından itibaren ise TRT’de “Eğitim Şart” adlı programda yaptığı çalışmaları izleyiciler ile paylaşmaya başladı.
Süleyman Beledioğlu'nun SINAV CESARETİ adlı son kitabı tüm Türkiye'de büyük bir beğeni kazanarak, en çok satılan eğitim kitapları listesindeki yerini almıştır.

Beledioğlu 10 Aralık Perşembe günü saat 14:30 da öğrenciler için 18:30'da ise veliler için Öncütürk Koleji'nde konferans verecektir.
Biletler konferans öncesi okuldan temin edilebilecek.