“Bu Benim Eserim” proje yarışmalarında dereceye girerek Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan Gümüşova 75. Yıl İlköğretim Okulu proje ekibi öğretmen ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabih Yıldız ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'i ziyaret etti.

İlköğretim Okulları arasında yapılan “Bu Benim Eserim” proje yarışmaları kapsamında Türkiye’de 32 bin ve bölgede 12 bin proje üretildi. Düzce'de üretilen 170 proje arasından bölgede yarışmak üzere Bilim Kurulu tarafından çağrılarak 186 proje arasından ilk 31’e giren Gümüşova 75. Yıl İlköğretim Okulu Öğrencileri, Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Ülke genelinde finalde yarışmaya hak kazanan ilk 100 proje içinde yerini almayı başaran Gümüşova 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri “Tasarruf Treni” projeleri ile 13-14 Mayısta yapılacak olan Türkiye Finali’nde Türkiye 1.si olmayı hedeflediklerini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer de projelerinden dolayı öğretmen ve öğrencileri kutladı. Sezer, öğrencilerden Ankara’da ki Türkiye Finali'nde Düzce'yi en güzel ekilde temsil etmelerini de istedi.