Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü’nde eğitim ve kültürel faaliyetler bir arada yürütülüyor.

Konuya ilişkin Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü yeni dönemde öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlarken bir yandan da paydaşları ile birlikte miniklerin sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çocuk Kulübü, yeni eğitim dönemine Robotik Kodlama, Fen Bilimleri, İngilizce, Mutfak, Görsel Sanatlar, Halk Oyunları, Fiziksel Gelişim, Hareket Eğitimi, Ritim, Klarnet, Gitar, Piyano, Keman, Matematik, Değerler Eğitimi, Karikatür, Tasarım, Zekâ Oyunları, Satranç, Etkili ve Hızlı Okuma, Modern Dans ve Drama olmak üzere 22 branşta eğitim veriyor.

Bünyesinde, ana sınıfı ile birlikte toplam 400 öğrencinin eğitim gördüğü, alanında uzman kadrosuyla öğrencilerin geleceklerine yönelik katkı sağlayan çocuk kulüp, kaliteli ve nitelikli çalışmalarından dolayı öğrenci velilerinin de takdirini kazanıyor.

Eylül ayında başlayan eğitimler ile birlikte birçok yeniliği de öğrenciler ile buluşturan kulüp, eğitimlerine titizlikle devam ediyor. Yaz tatili döneminde Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan telafi eğitimlerinde öğrencileri yalnız bırakmayan kulüp, yeni dönemde de 22 branşın dışında öğrencilerin kültür ve sanat alanında gelişimlerine katkıda bulunuyor.”