Düzce’yi ilk kez ‘eğitim kampüsü’ kavramı ile tanıştıran ve en köklü özel eğitim kurumu olan Öncü Eğitim Kurumları, 10. kez ‘Yıl Sonu Etkinlikleri’ne ev sahipliği yapacak. Bugün, Şıralık’ta bulunan Düzce Doğa Okulları Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinliklere 8 devlet okulu da katılım sağlayacak.
 


Bakan ve Düzce protokolü de katılacak
Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi yeni hizmet binasının açılışının da yapılacağı etkinliklere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Doğa Okulları Genel Müdürü Ali Rıza Lüle de konuk olacak.
 


8 devlet okulu katılım sağlayacak
Düzce Bilim Sanat Merkezi, Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Düzce Hürriyet Ortaokulu, Düzce Merkez Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu, Düzce İsmetpaşa Ortaokulu, Düzce Yeşiltepe Ortaokulu, Düzce Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 10. Geleneksel Bilim, Teknoloji, Sanat Etkinlikleri Sergisi kapsamında kurdukları  stantlarda eserlerini sergileyecek.
 


Yine dolu dolu geçecek
Haftalar öncesinden hazırlıklarına başlanan, kurulan stantlarla adeta festival tadını yaşatacak ve birbirinden renkli etkinliklerin düzenleneceği 10. Yıl Sonu Etkinlikleri, bu yıl da dolu dolu geçecek.



Okul tanıtımının yapılacağı etkinlikler kapsamında halk oyunları gösterileri, sahne gösterileri, müzik performansları, spor, dans ve step gösterileri sunulacak. Program satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.
 


Haber: C.ÜSTÜNER